Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi för poeter. Del 93( Oj oj oj!!!)

 

Aha-upplevelser

känner vi till

 

Men när man

har fullt lass

att dra

till vardags

och man

grottar in sig

i allt-att-göra

 

är det nyttigt

att ta några steg

tillbaka

 

betrakta hur mycket

det egentligen är

att fixa

 

och sedan utbrista

OJ OJ OJ

 

därefter återgå

till nåt av allt

som ingår i

allt-att-göra-listan

 

då har du åtminstone

lite bättre koll

på helheten

 

och lite lättare att

prioritera rätt




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-23 15:23



Bookmark and Share


  Minkki VIP
en klok metod, ska pröva ;)
2012-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström