Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i tre år har vi varit isär och jag är alltid likadan.


ibland är vi ihop men oftast är vi isär.

Brukar tänka på dig när jag ska sova
bygga ett luftslott av två par blå ögon
i en vacker lägenhet
och ett liv i min mage

I natt sover du bredvid mig
då kan jag inte somna för
det känns konstigt att drömma om ett liv ihop

När vi oftast är isär

Isär och iskyla i dina kalla blå

Isär och misär inombords

I natt är vi ett vi
jag vilar blicken på din ryggtavla
väntar på att sömnen ska komma till mig
vill ta vara på stunden för imorgon
är du långt härifrån

Och det är meningen att vi ska vara såhär isär
vi är inte gjorda för varann
letar kärlek på varsitt håll

Du och jag är bara några stulna timmar
lite för ofta under en lite för lång tid
och jag har nästan viskat att jag älskar dig
hindrat mig själv för du är inte min imorgon

Imorgon är en annan dag

Allt jag önskar är att imorgon ska vara idag




Fri vers av Kristallglas
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-23 16:13



Bookmark and Share


    Anna B
smärtsamt och jag känner igen mig och jag blir ledsen, fast det är ett bra betyg. du skriver så himla bra och jag har saknat att läsa dina texter.
2012-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Kristallglas