Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt svarta hål

Skuldtyngd oviss

samvetsbygd

otrygg


Är en sjukdom



bygger erat barn


den jäveln som er sjukdom lever

av



vaggar ömt och


nära


Den som sjukdom gömmer sig

uti


förnekande förnekande





Tungan Fastbunden


om ert egna


Likt en evig





av rädsla för att släppa



handens grepp runt glatta


stången


Uppfångad



av änglakör


av andaktsljus flimrandes


från kaos till ansvar




vandrar ni rakt




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-07-23 17:36



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Stark text, berörande
2012-07-23
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP