Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats gränslöshet

 

 

Stillheten sjunger

i nattens doftande viskning

Stjärnor brinner gnistrande klart

innan tankars dans tar fart

Hjärtat känner inga gränser

dess djup är ogripbart

underbart

 

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 531 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-07-23 18:46



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på ResenärGenomLivet
2019-06-16

  Stjärnöga
Så underbart djupt
fängslande
smärtsamt och
ljuvligt vackert
du skriver..
2013-01-24

  wildah
Din dikt är verkligen vacker både ord och uppställning!
2012-07-29

  aol
vackert vännen, tycker om,
2012-07-29

  ResenärGenomLivet VIP
Sköna ord...
2012-07-23

  Änglaögon
Fina rader!
2012-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP