Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min underbara pojkvän <3


Ett tinande hjärta

Två personer
så lika
så olika.

Två liv flätas samman
vi, nu och för alltid.
Ett hjärta som nu bara slår för dig.

Du visade mig
ett hjärta
mitt hjärta
att de kan älska.
Mitt hjärta tinade från värmen av ditt.
De är svagt
men slår allt hårdare för dig.

Min blottade ångest och mina smutsiga tårar
skrämmer inte dig.
Istället
öppnar du din famn.

Ångesten bryts i små bitar
mer lätthanterliga
och mindre skrämmande.
De är skärvor av ett liv som en gång var,
ett liv som sakta glöms bort.

Smärtan och rädslan
glöms i din närhet,
och jag
vi
växer starkare.

Längtan efter din beröring,
din beröring
som värmer min själ
och gör mig levande.

Du gör mig hel
tack




Fri vers av LittleMissObvious
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-24 00:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert....
2012-07-24
  > Nästa text
< Föregående

LittleMissObvious
LittleMissObvious