Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Andreas Lindemann. Poesi broder!


Vila bland blommor Lindemann

Sträck ut dina vingar med fjädrar av kunskap
Simma i din poetiska himmel
Läs dina dikter för stjärnorna
I frid

Din kropp vilar under jorden
Fri är din själ
Då du bringar blommar till denna värld

Jag ska minnas dig.




Fri vers av M.A.J.R
Läst 894 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2012-07-24 00:31



Bookmark and Share


  aol
Så fin hyllning till denna diktare och vän
2021-10-12

  Gisela Nordell
Du lever kvar i våra hjärtan, fin hyllning!
2016-05-05

  Filosofen2
Du skapar en era av minnen
som öppnade porten till minnen...

Denna blev så fin
2013-10-13

    ej medlem längre
Fin hyllning, ja vi är nog många här som kommer att minnas honom... och jag saknar honom mycket...
2012-09-21

  Ninananonia VIP
Jag med.. fint..
2012-09-04

  mare VIP
Mycket fin
2012-07-31

  Matilda Ida Anette
väldigt vackert
ledsen att jag aldrig kommer med någon konstruktiv kritik, men vissa texter.. ja det finns inget annat att säga
2012-07-29

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av denna djuplodade och fina text!
2012-07-28

  Linda CH VIP
Berörande vacker hyllning!
2012-07-25

  Eva Langrath VIP
Kärleksfull sorg.
2012-07-24

  ResenärGenomLivet VIP
Vackra, berörande ord...
2012-07-24

  Anya VIP
Dina ord berör!
2012-07-24

  surface to air
Fint!
2012-07-24

    ej medlem längre
Omtänksamt..bra där !!!
2012-07-24

  Magica VIP
Fint.
2012-07-24

  alvan
En vacker hyllning...
2012-07-24
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R