Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tår(t)kalas...



Inte är de
solmogna
varma droppar
som faller
allt är
inbäddat
lager på lager
allt där
emellan
en osalig
röra
dina år
och mina
hur
verkligheten
ter sig
overklig
sen bitarna
hur de än
fördelas
aldrig
räcker till
hur livet
är en
överaskning
liksom den
här dagen
som skulle
varit
din...












Fri vers av Rolfsdotter
Läst 354 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-24 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter