Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Can't You See?

" När livet leker,njut. För på bara en sekund så kan hela världen krossas"

Alla dina ord bränner i hela kroppen,
Aldrig mer kommer jag få höra din röst,
Känna dina andetag.

För på bara en sekund så krossades hela min värld,
Jag såg hela mitt liv falla sönder.

Och allt jag kunde göra var att stå och titta på.

Tårarna faller,
Tillsammans med bloddropparna så
Krossas de mot marken.

Och tanken slår mig,
Vem är jag nu?

Vem är jag utan dig?
Vem är jag utan luft,
Utan skratt
Och utan lycka.

Jo

Jag är flickan med rakbladet i en värld som är alldeles för stor,
En värld som inte förstår mig.




Fri vers (Fri form) av Smurfeeeen
Läst 280 gånger
Publicerad 2012-07-24 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smurfeeeen
Smurfeeeen