Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utvald (2012)


När jag ser regnbågar
sker små mirakel
dom startar som små bubblor
som kolsyra i hjärtat

plötsligt så lättar mitt väsen
mina ögon skjuter ljus
i ögonblicket älskar jag allt
jag känner mig utvald




Fri vers av Järnkatten
Läst 675 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2012-07-24 11:56



Bookmark and Share


    Den som skriver
åh. hej. den här var fin.
2012-07-28

  LenaJohansson VIP
mlt bra tycker om
2012-07-27

  Rise Little One
Vacker poesi...
2012-07-27

  Anira
Vacker känsla
2012-07-24

  Anira
Vacker känsla
2012-07-24

  ResenärGenomLivet VIP
En text man blir glad av...
2012-07-24

    ej medlem längre
Vackert!
2012-07-24

  Daniel_78 VIP
Tycker om texten. Jag tycker om stycket "mina ögon skjuter ljus" vilket får mig att se regnbågar i ögonen.
2012-07-24

  Mats Henricson
Så kort men ändå så fiiin ! Bokmärker detta njutningsfyllda epos !
2012-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten