Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egenterapi

Han

är ingen dunbädd inlindad

ingen duva spröd

där vi gick fanns ingen naken

längtan inget månbad inga

själars rus



Det återstår att skala av de
skimrande briljanter

av trånad byggs en annorlunda

stad


Vem vill se sitt livsval spränga

horisonten


vem vill bygga levnad därutav



din blick såg en räddare


som byggt en mur intill


sig själv



det är över nu skrek gudars vädjan



du skall finna

dig

er tid passera

genom filtrets maskerad




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-24 12:54



Bookmark and Share


  cilax VIP
smärtsam poesi
2012-07-24
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP