Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amningsbrist

Är jag lyckan eller sorgen

Illusionen eller hämnd

är jag svår men mycket enkel


Kanske kvinnan inom dig


är jag horan i kvarteret

likväl nunnan i ett år,


Är jag dröm likväl som mardröm


är jag alla dina sår





I handling transformatorns

strikta

öga eller tand








under svikna brustna

gömmor

gömde tvenne drömmars land







hon som jag har känt den

törsten som var


likt din blöta blick




denna sorg som söker modern





hade inget annat land

























Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-24 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP