Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utdrag ur ett annat liv



Mina rum saknar väggar. Flugorna dansar där, utan att kunna stanna. Den tomma luften sköljer i vågor upp mot taket. Där ligger den i drivor, väntar på tyngd. Snart faller den säkert. Jag har sagt så länge nu. Den ligger alltjämt kvar, växer som en svulst. Hur kan tom luft samlas och växa, tänker ni. Ni har inte sett mitt tak, inte heller mina väggar. Det har ingen.




Prosa av Anders Perols
Läst 755 gånger och applåderad av 17 personer
Utvald text
Publicerad 2012-07-24 19:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Uppskattar den korta och täta texten, med mycket känsla. Titeln är enastående i bemärkelsen "bara en liten glimt", som öppnar nyfikenheten. Riktigt, riktigt bra.
2012-07-31

  Änglaögon
Bra, gillar dina metaforer!
2012-07-27

  Catharina Edin VIP
Mycket intressant! Och bra.
2012-07-25

    ej medlem längre
Nej, jag undrar inte hur. alls. meningen "jag har sagt så länge nu" samt flugorna som dansar. som om dansade de till djävulens violin. du skriver så bra. så vackert.
2012-07-25

  Yrre VIP
Denna stannar i hjärtat som sanna ord.
2012-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Anders Perols
Anders Perols