Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dröm och vaka



- Det viktigaste av allt, sa du med förtyten stämma.

- Nej, sa jag, inte nu, fattigdom förorenar, det är allt

det är allt



- Vi måste agera nu, sa du med uppjagad blick.

- Nej, sa jag, vi är mycket långt ifrån där, tro mig vi är bara här.

Lennart säger att jag kan sova gott om natten och jag tror honom.

jag tror honom



Jag önskar att jag kunde vyssja dig till ro för du tror att du är vaken när du i själva verket fortfarande drömmer.









Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 560 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-24 19:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skrivet......
2012-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP