Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vällingby.

Skymtar betongen
bakom lila gardiner

Hit vallfärdade turisterna på femtiotalet
för att beundra arkitekturen
de raka linjerna
stora fönstrena
oändliga gångvägarna

Idag finns bara de tomma kvar
utrymda Vattenfallshus
ser förbannade ut
en psykisk sjuk kvinna
skriker på sig själv

Solursparken fortfarande vacker
där vågar jag inte gå förbi




Fri vers av Kristallglas
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-24 21:45



Bookmark and Share


  Robin V
Jäkligt bra!
2012-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Kristallglas