Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stänga in sig i ord för att hitta ord

Ord

Vad betyder ord

Vem ger den mening


Ägs orden på allvar av de stumma


den tystnad kärlek bor itu

växandet


hur beskriva tystnad med ord


finns den i det tjatter som överröstar


orden likt den rytm som bygger meningen

bakom de egentliga orden



Att tappa tron på orden


Via ord


Vad är då ord ?





Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-24 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP