Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klättermus



Hon är ditt frö i vinden


det som träffar ögats lins och skaver,

som du blinkar bort


hon kan kapa trädens rötter


men det är så dumt att ens försöka



vet du skulle saknat bladen






har alltid varit flickan i de högsta träden



kanske ville leka gud trots allt






Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-25 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP