Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

strunt bygger yrkesetik



Springer mellan behövande

denna sexiga kurator


Idag har jag en knut i nacken min


Jag har smörjt in min ungdomliga kropp med

doves fuskbränna,

den är lika djup som min ytlighet




Jag skriver dikter mellan patienterna


och fikar flera timmar varje dag




När jag blundar ser jag evigheten strömma



blir jag våt tvättar någon byxorna till nästa dag




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-25 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP