Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rämna




fårorna djupnar,
rämnar
mot handens vrede

minnet av hud
krusning,
orden som alltid brast

fingrar
leker med tiden,
snuddar vid osynliga strängar

som om dagar
skulle dölja
det vackra i bortglömda avsked




Fri vers av Anders Perols
Läst 476 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-07-26 11:46



Bookmark and Share


  evana
Det blir en sann upplevelse att läsa dig när du ger orden liv på detta sätt!
2012-09-26

  lodjuret/seglare VIP
Det måste vara något i den här stilen man menar när man pratar om poesi
2012-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Anders Perols
Anders Perols