Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

E.R.O.T.I.C.A

 

 

Minns det

Heta, Fagra och det Vackra,

hur osäkra blickar oss emellan flacka.

 

Minns 

Skratt minns Nymf och Smek,

minns underbar lust och lek.

 

Minns

Värmen från smekande fuktig hand,

Hur tungor i hettan sökte sig till hemlig hamn.

 

Minns

Rösten som får sinnen att gå i Spinn,

att brista ut i lovsång för att du just NU är min.

 

Minns hur

 hud mot hud som fått knoppar att blomstra och att brista,

att få leva som denna gång kanske vore den sista.

 

Minns 

Känslan av att få älska STORT!

Hur vi hittat nyckeln till kärlekens port.




Fri vers (Fri form) av NågonAnnans
Läst 538 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2012-07-26 19:48



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket snyggt och klaffigt uppspaltat samt med ett innehåll utav skönaste förnimmelser
2012-08-05

  Armo
Du pinpontade min känslostämnng med dina vackra ord! Stort!
2012-07-31

  bittemi VIP
Sinnligt vackert!
2012-07-31

  Lars Hedlin
Härligt senuellt...
2012-07-29

    JO:82
Åh vad fint och kärleksfullt...fortsätt så=))
2012-07-27

    ej medlem längre
mycket bra - härlig...
2012-07-26

  Johan Bergstjärna VIP
UNDERBART!!
2012-07-26

    ej medlem längre
Minnen som får mig att rysa...dina sinnliga ord och textens längtan..underbart.
2012-07-26
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans