Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Ylva från den som kan älska

Du vet känslan av att ha förlorat

du har varit storsint

levande


Du har gett någon allt en människa

behöver


Du har gett mer


Allt detta vet du


allt detta står skrivet i stjärnorna


Denna någon har bankat in den


vissheten i dig,


vädjat öppet, ... Se mig, oss

du är meningen med livet



Det finns sanningar i livet


det finns smärta som är obeskriven

obeskrivlig,


finns människor som jag


som inte lyssnar till ord


enbart hör fotsteg i gruset



inte rör sig en millimeter förrän


fotspår syns i sanden



den var jag


älskar denna gåtfulla


kvinna, som blir en del av


mitt jag


för var dag som går,


En dag bebor jag henne med


mitt väsen, med varje del av


min bultande kropp




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-27 01:06



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Starkt berörande...
2012-07-27
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP