Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem?

Vem blir vi
när tiden
utmanar ödet?




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-07-27 02:59



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
kort, men träffande väl
2012-08-15

  Quasimodo
En kort men samtidigt en lång--jättelång fråga som inspirerar, ursäkta om jag "lägger mig i" lite så!!

Vilka är vi
i tiden som är
när livet lever oss?


2012-08-01

    ej medlem längre
Ingen mer än tiden vet!
2012-07-29

    ej medlem längre
gillar denna..
skapar något med
så få ord.. tankar
som reflekterar..

2012-07-28

    ej medlem längre
spännande! text* (den, som icke söker letar förgäves*)
2012-07-27

  Anders Nordlander VIP
rätt svår, får nog fundera på detta ett tag... återkommer!
2012-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP