Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi blir aldrig lyckliga om vi fortsätter springa, vi vinner aldrig om vi fortsätter slåss



Du slåss mot tiden
som om ni vore fienden
men vännen, fortsätter striden
kommer den också alltid vara förlorad

Det finns inget pris
inget diplom som bevis
(och sannast av allt: ingen repris)
Ingen vinnare är någonsin korad


Vännen, andas ut
släpp ditt hårda tag
Ta en sista blodig minut
sedan erkänn dig ditt nederlag
Du blir aldrig stark
förrän du erkänner dig svag


För tiden besegrar du aldrig
så lägg ned din skarpa kniv
Det är först efter det som klockan
börjar ticka i takt med ditt liv
























Vi vill alltid till framtiden
tröttnar på nuets nysnö
vi har bara tid för väntetiden
trots att vi hatar att stå i kö











Bunden vers (Rim) av dagbokspoesi
Läst 560 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2012-07-27 15:40



Bookmark and Share


  glasblåsarblå
Klockren, slutet är perfekt och mycket träffande! Bokmärker.
2013-03-07

  SvartPoesi
Super fin, klockren, stilren.
Tror väldigt många känner igen sig i din text. Det gör i alla fall jag.
Mycket skrivar lycka till dig. Tack för fin läsning.
2012-08-02

  träsnidaren
Vännen, detta var vad jag behövde idag. Din text är så stark, vacker att den gör mig tårögd. Känner igen mig så mycket när jag läser...

"Ta en sista blodig minut
sedan erkänn dig ditt nederlag
Du blir aldrig stark
förrän du erkänner dig svag"

Hur bra som helst!

Tack för läsningen!

2012-08-02

  eldkastare
Oj, riktigt bra.
2012-08-02

    hejmartina
alltså göran. Det här är så jävla bra
2012-07-29

    snöö
Tycker om denna text, orden som har fångat den sanning som vi så ofta glömmer bort. Fint diktat.
2012-07-27

  Fru Intighet
"Ta en sista blodig minut
sedan erkänn dig ditt nederlag
Du blir aldrig stark
förrän du erkänner dig svag

För tiden besegrar du aldrig
så lägg ned din skarpa kniv
Det är först efter det som klockan
börjar ticka i takt med ditt liv"

- Vackert.
2012-07-27
  > Nästa text
< Föregående

dagbokspoesi
dagbokspoesi