Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lilla Emil föddes i början av månaden och här med storasyster Leah. Emil håller mamma vaken på natten och Leah på dagen så det blir dåligt med sömnen men barnen börjar lära känna varandra.


Kalles familj


Gud håll Dina ögon

över denna familj

Du som är

faderlösas Fader och

änkors beskyddare


Se i nåd och välbehag

till dessa Dina dyrbara

ögonstenar och välsigna

bevara dem genom livet

mot allt ont och farligt


Giv mamma den

visdom och styrka

som hon behöver

nattsömn och glädje

i rikaste mått


Omslut dem alla

och håll dem i Din hand

Och sänd Din mångfald

av änglar runt dem alla

både natt och dag


Låt barnen successivt

som de förstår

få leva i vetskapen om

att pappa följer dem

och ber för dem


och låt dem få leva

i Din ständiga närvaro

och änglars beskydd

till den dag de alla

får återse Kalle hos Gud


Barnens "...änglar i himlen alltid ser min himmelske Faders ansikte." Matteus 18:10




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 417 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-07-27 19:56



Bookmark and Share


  Filosofen2
Amen


Denna mirakelkur skapar nya kärlekvägar.

Mamma, pappa och barn kommer alltid finnas, men pappa lever nu och verkar i himlen. Han är inte sjuk, busar och sjunger då åldern sjunkit till 30....

Ängeln ser till att familjen mår bra, då Gud vakar över dem.....
2012-08-08

    ej medlem längre
Pappaängeln alltid vid deras sida. Så vacker och klarsynt bön!

TACK.

Soleil
2012-07-29

  Ljusletaren
Mjukt vidrörande ... tack/ kram
2012-07-29

    ej medlem längre
AMEN
2012-07-28

  Eva Helene VIP
Instämmer i din kärleksfulla bön.
2012-07-28

  walborg
Jag ber med Dig Du bedjande ängel
2012-07-28

    maija tuori

Amen
2012-07-28

  aol
amen,
2012-07-28

    ej medlem längre
En fin tillgiven bön som vi hoppas på...
2012-07-27

  anits VIP
Amen
2012-07-27

    ej medlem längre
Amen.
2012-07-27

  ResenärGenomLivet VIP
Amen...
2012-07-27

    ej medlem längre
öm, tillitsfull. gillar!*
2012-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP