Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du får upp mig om morgnarna och du doftar underbart.


Jag vill ha mina kvinnor som...*


Jag har aldrig varit mycket för
ett slätstruket medelmått,
för då blir du som alla andra är,
jag föredrar dig med en aning topp
som ger en  särskild karaktär.

Jag siktar högt,
när andra måttar 4-6
tar jag mig an minst en 9:a
trots det har jag självinsikt,
för mycket av dig
ger orolig mage, huvudbry
som börjar klia.

Måhända försöker jag mig på
mer än vad jag kan svälja
eller klara,
men Å andra sidan kan jag välja
med variation hur du bör vara:

Allt från mörk, ej för kraftig till ljus men inte för tunn,
småbitter, söt, rörd och skum
bara du inte är för kall
eller ens ljum.

Du får upp mig om morgnarna

Men för mycket av dig
ger risk för vakna nätter,
men på morgonkvisten
slipper jag sitta på sitsen,
kissar inte snett
eller vid golvet skvätter.

Men olikt dem flesta
vill jag ha *mitt kaffe* som jag vill ha
mina kvinnor, med variation för det mesta
 

 




Bunden vers av john ekström
Läst 715 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-27 22:14



Bookmark and Share


  Blåbärskaj
Det finns bara en sak som är värre än kallt kaffe, och det är inget kaffe.
Kan man säga samma om kvinnor? Eller är det tvärtom?
2012-12-21

  Baystream
eller "in a plastic cup!"
2012-08-01
  > Nästa text
< Föregående

john ekström
john ekström