Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sikta från höften


jag lever fritt
en värld av smuts
det är ett särskilt trick
när jag har lust
inga män och kvinnor
inga hipster kräk
allt det vackra försvinner
om man går ner på knä

brustna löften
tonårsskrik
sikta från höften
köp en dyr bil
när stormen kommer
och vi faller in i trans
då hjälper inte Stockholm
inte en jävla chans

vi har sett det förut
i rester av glas
det var en slags väg ut
när drömmen gick i kras
billiga fönster
spara en slant
vilande i hölstret
skjutsas kulan fram




Fri vers (Fri form) av Mike
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-28 01:54



Bookmark and Share


  Tess74
Briljant!
2013-04-04

  Casbah* VIP
bra!! slutet är formidabelt..i sin geniala enkelhet..
2012-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike