Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De glömda

Jag hatar och jag älskar lukten

av slitna spår i sanden


har skapat dess korn, rullat ut
vår sandstrand

för dig att beträda


Varför ska jag invänta lukter, skapa

illusioner av din fotsvett


Dina avtryck sveps bort av tidvatten,

Processen böljar


min ryggtavla, likt kraven,

snavandes över

sanddynor,

väsen lika böjliga som tovigt

glesnat gräs,



böjde sig

för vind


drömmar stora,

så vida

att de

fyllde upp allt utom de sandens

bunkrar


där havsbris börjar, där måsars bärkraft

ger vingar bredd



där livsluft nalkas












Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-28 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP