Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det här är kärlek

förr har det aldrig varit på riktigt
det är därför jag är rädd nu

för det här är inte en lek

det här är kärlek




Fri vers av som det kan gå
Läst 347 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-28 17:10



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt fint
2016-09-22

    Den som skriver
Men åh. Fint.
2012-07-28
  > Nästa text
< Föregående

som det kan gå
som det kan gå