Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarens tid.

Sommarens tid är ännu inte förbi
Nej,jag samlar solstrålarna i en burk
När det är kallt och grått
släpper jag strålarna fria
från glasburken
och minns det ljusa vackra




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-28 17:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Skönt att ha i november, du.
2012-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta