Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn

andas in den svalkande
sköna vinden
fuktig efter spöregn

var ute på promenad
regnet smekte min hy

underbart





Fri vers av lapaix
Läst 484 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-28 18:05



Bookmark and Share


  aol
gillas vackert
2012-08-12
  > Nästa text
< Föregående

lapaix
lapaix