Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Her mine


Hennes handstil så tvetydig

Semestern blev livet

så knivskarpt tydligt


kasta ut fästmannen med

soporna

vem blir jag då?















Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-28 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP