Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STADENS SISTA ELEGANTER

stadens sista eleganter

glider in på ett café

finns det något intressant här?

finns det någonting att se?

ska vi tala om kulturen

eller muren som revs ner?

stadens sista eleganter

i de farligas kvarter

 

 

 

stadens alla kverulanter

stämmer upp en klagosång

om stans sista eleganter

som är ute och på gång

för porslin och elefanter

är en svår kombination

se hur drabbningens drabanter

har formerat bastion

 

 

 

sura flickor, bittra tanter

har markerat sin distans

stadens sista eleganter

spolierar deras sans

vargar grinar i de sprickor

som kulturfernissan fått

arga män med dumma flickor

inget alls har man förstått

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON      29/7 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-07-29 15:31



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket bra skrivet
2012-08-03

  stenen/ Yv Ericsson
jaa. Larz. Ingen kan som du göra detta mera elegant! Jag tror du går till historien med dina texter. dom är och förblir väldigt bra.
2012-08-03

  anits VIP
En mycket läsvärd och fängslande text
2012-07-30

  Måna N. Berger
Texten är i sig mycket elegant!
2012-07-30

  Michaela Dutius
En underhållande text med djupa sanningar i
2012-07-29

  © anakreon VIP
Svårt att se hur du skulle kunna få annat än uppmuntrande kommentarer på denna text!
Calle
applåderar
2012-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP