Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.......


Du sa att jag var underbar

Du sa att jag var underbar och tyckte nog det ett tag.
Sen spelade vi ett parti kort,
och jag lade en del dumma drag.
Nu får jag bara hoppas att vi spelar en gång till,
för då skulle jag lägga korten rätt och allt kanske blir som jag vill.




Bunden vers (Rim) av MemoryLane VIP
Läst 462 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-29 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MemoryLane
MemoryLane VIP