Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oro och ångest

Snart har natten förvandlats
Gryningen
Där solen går upp med hoppet
Om en evighet med friheten




Där är allting är fullkomnat
Och få se härligheten från dimensionen
Från en Gud som är osynlig

Men osynlig bara just nu.




Fri vers (Fri form) av Trazan
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-29 22:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ord av trygghet. Ord som ger lugn åt själen.
2012-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Trazan
Trazan