Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett liv räcker inte.

Seriemördaren vid vägen står, iskall och hoppas på liften han kanske får, skinnet han sedan blodigt flår, offret kanske i sina bästa år, men man tar vad man får, och känslan från förra mordet består.




Fri vers av TobbeTooMuch
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-29 23:42

Författaren TobbeTooMuch gick bort 2018. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TobbeTooMuch
TobbeTooMuch