Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Erik.


Betyder mest för mig

Att bara få vara nära,
så riktigt nära

Att bara få höra din röst,
din underbart vackra röst

Att bara få se dig le,
så som bara du kan le

Att bara få känna din läppar mot min hud,
orsakar gåshud av välbehag på min hud

Att bara få titta på dig,
bara titta på dig

Att bara få hålla din hand,
oh, gud, det tänds en brand

Att bara få vara tillhöra dig,
det betyder mest för mig.




Fri vers av DEVOTCHKA
Läst 904 gånger
Publicerad 2006-02-07 23:16



Bookmark and Share


  Jessi
Söt text om kärleken
2006-02-10
  > Nästa text
< Föregående

DEVOTCHKA
DEVOTCHKA