Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlös


Blommorna gäspar i fönstret

tavlorna har somnat under duken

böckerna äntligen slutat att orda

musiken slagit igen sitt partitur

katten har spunnit sig till sömns

bara jag som inte finner någon ro.







Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 482 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-30 01:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans