Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från botten av mitt hjärta.

Från botten av mitt hjärta hör jag en rytm
en puls av själva livet

Den går runt i hela mig
och dunkar en ton som jag tagit förgivet

Tänk om det stannar en dag
slutar att sända signalen

Hjärtat mitt hur mår du
Är vi inne på finalen

Nej svarar hjärnan som lägger sig i
än är det långt tills du är förbi

Men det är nog dax att du tar tag
lite motion och begränsa vad munnen vill ha

Mer grönt och promenader
tanken ger mig tröst

Jag lyssnar på rytmen inifrån mitt bröst
och känner mig nöjd med hjärtats röst


Skogsfen




Fri vers av Skogsfen.
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-30 17:49



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
... ohh ... ja ... det är vikigt att vi sköter om våra kroppar ... det är lätt att ta dem för givet ... så sköt om dig hjärtat mitt ... kram ...
2012-07-30

  ResenärGenomLivet VIP
Den här tar jag till mej...
2012-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.