Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag kommer

Dina händer
Är som oupptäckta länder
Dina kyssar
Är som hemliga stränder
Dina blickar
Känns som när du slickar
Mig till explosion
Till stunden då hettan
Övergår i sann passion




Fri vers av ordskalv
Läst 768 gånger och applåderad av 63 personer
Publicerad 2012-07-30 18:30



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Mycket hetta
i denna
väldigt bra
2014-03-11

    ej medlem längre
så jävla vacker!! Fatta hur bra du är på att skriva!!!!!
2013-11-01

    ej medlem längre
Outstanding!!!
2013-08-24

    Tollwut
Wow! Fantastiskt bra.
2013-08-07

    Dan Myrbeck
VinterKyss,
jag läste dig alldeles nyss.

Men med poesi som
vågar vidga vyer
läser jag dig gärna
om och om och om igen!
2013-03-27

  Vildaste
den värmer,
bra
2012-08-19

    ej medlem längre
Härlig text med känsla - tack för den..!
2012-08-07

  Lars Hedlin
Underbart beskrivet!
2012-08-06

  Skogsfen.
Så intimt och romantiskt sensuellt. WoW
2012-08-06

  Cammie
Störtskönt!!

2012-08-04

  Anders Nordlander VIP
fantastiskt!!!!
2012-08-03

    ej medlem längre
Fulländad - vågad, nyttig och fantastisk!
2012-08-02

    ej medlem längre
Underbar text! Som en slipad strids spets! :)
2012-08-02

  träsnidaren
Erotisk

Vacker


2012-08-02

  Chawa VIP
Dina ord är som att uppleva Big Bang!! Vackert!
2012-07-31

  M.A.J.R
Klart är dessa rader explosiva. Passion of the moment.
2012-07-30

    ej medlem längre
Underbart passionerad text, som känns stark till både form och innehåll.

Ljuv musik!
2012-07-30
  > Nästa text
< Föregående

ordskalv