Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så dog slutligen stenhjärtat

 

 

Hon gick

 

med ryggen rak och huvudet högt

ögonen torra

inte en tår

trots sveket

 

hon kallade sig stenhjärtat

 

 

förlamningen spred sig

skapade ett tryck över bröstet

 

från  sand till sten på några sekunder

 

 

 

med tiden blir det lättare att andas

 

men där det en gång fanns en äng ligger nu stenrösen och kratrar

solen lyser inte längre lika stark

skuggorna tar större plats

 

 

 

det hade hänt förr

hon återhämtade sig alltid

men nu var  kraften urholkad och förvittrad

och viljan försvagad

 

 

hon fortsatte framåt

stegen blev tyngre och tyngre

när förlamningen spred sig

 

så dog stenhjärtat

 

 

inte en tår fälldes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 388 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-31 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan