Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brustet hjärta



hon menade löd mig

han lade sig ovanpå

Karlfaan behöver bindor

att stoppa manslemsförödelsen




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-31 14:45



Bookmark and Share


  cilax VIP
den totala dissonansen mellan titeln och övriga innehållet är som ett larm, jag plötsligt och yrvaket tvingas till en annorlunda läsning där konturerna glöder
2012-08-02

  Gunnar Hilén VIP
brottet upptäckt...reaktion !!!
2012-07-31
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP