Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig vara!

Beskriven sanning ur jagets självständighet och betydelse,
fångar själar som fastnat i obetydliga självuppfattningar.

Där labyrinten inte är vägen ut,
det är målet i dess uttrycksform.

De bygger stigar där vägar redan är byggda och kastar ankar där vattnet sinat.

Enfald blir mångfald och ekot av de röster som hörs var ord yppade från det förgångna.

Min uppgift är inte att rädda Er!

Min uppgift är att undvika.




Fri vers av Max Poisé
Läst 397 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-08-01 09:31



Bookmark and Share


  Anya VIP
En text som jag läser om och om igen. Ser sanningens fasetter. Uppgiften är stor.
2012-08-01

  zallander
snitsigt skrivet...

mitt ankare slår nog ofta i barmark

gillar laburinter

applåd
2012-08-01

  aol
det gäller att ta sej ur enfalden utvecklas, bra skriftat som en segling av hur det är,
2012-08-01

  SagaArt VIP
bra skildrat.
2012-08-01

    ej medlem längre
usch ja.
2012-08-01

    ej medlem längre
Bra skrivet!
2012-08-01

  träsnidaren
Vilken vacker text..Du fångade mig verkligen!!
2012-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé