Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TOMHET




Tiden är stilla

livet har ingen rörelse framåt

varje val är ointressant

han försjunker långsamt

TOMHET

frånvarande

aldrig närvarande i sig själv.

"Nasrin" den 1/08-2012




Fri vers av Nasrin
Läst 340 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-01 13:05



Bookmark and Share


  aol
starkt bra skaldat vännen,
2013-09-01

  Quasimodo
Här känns mycket tomhet, låsta tillstånd som fastnat på vägen till liv, närvaron finns och väntar.
2012-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Nasrin
Nasrin