Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som stjärnor mjuka

Om du skulle 
be mej att beskriva 
hur det är att kyssa dej

så skulle jag nog 
skratta lite men på allvar

och sedan svara att dina kyssar 
är som känslan av det omöjliga
att kunna flyga fritt och högt ovanför marken

som stjärnor mjuka.




Fri vers (Fri form) av Niclas Petersson VIP
Läst 787 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2012-08-01 18:16



Bookmark and Share


  Karinw
Oj, oj
du ger
kyssandet
stjärnstatus!!
2014-02-11

  Maj-Lis VIP
Tycker om denna
2013-01-07

  Nattviolen VIP
Ååhhh! Så vackert!
2012-12-21

  Maj-Lis VIP
Så vackert så vackert
2012-08-07

  eldkastare
Wow.
Riktigt vacker och snyggt skriven!
Den sparas.
2012-08-06

  Ben Biten
De där kyssarna hittar jag aldrig här borta där jag är. I Miami smakar det mesta silikon. Ta till vara på det där du hittat. Aktar du dig inte så tappar du bort det till slut. Jävligt vacker text!
2012-08-06

  SagaArt VIP
nice. vackert skildrat.
2012-08-02

  Ninananonia VIP
Så underbart...som stjärnor...
2012-08-02

  Rise Little One
Annorlunda jämförelse...
2012-08-01

  ResenärGenomLivet VIP
Härlig beskrivning...
2012-08-01

  Linda CH VIP
Gillar den sammetslena tonen! Vackert diktat.
2012-08-01

  Magica VIP
Fint skrivet.
Gillar speciellt "som stjärnor mjuka". Känns lite nytt. :)
2012-08-01

    ej medlem längre
Ljuvligt förmedlar du känslan av det omöjliga som längtar att bli möjligt...och ibland blir verklighet....en kort stund.
2012-08-01

  alvan
Är det okej att bara dra en djup men ljuvlig suck...?
2012-08-01

    ordskalv
Som stjärnor mjuka är ett helt nytt uttryck som jag hört om kyssar. Fantastiskt vackert! Bravo!
2012-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP