Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lust!

Jag leds in på denna sida
kan inte motstå
känner en sådan lust i att kunna skriva
vill skriva
så jag faller

Skriver om allt och om inget
på rim eller inte
skriver fel
också rätt ibland
men alltid samma lust

Kommer på mig om dagen
tänkande på ett ämne
det måste jag skriva
och så sitter jag här igen

Ord springer över papperet
bildar meningar
gör mina tankar till
dina lässtunder

Mina lässtunder är dina tankar
du är som jag
fast i ditt skrivande
hoppas du känner lika stor lust som jag

Skogsfen
*







Fri vers av Skogsfen.
Läst 270 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-08-01 19:39



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Inspirerande!
2012-08-07

    ej medlem längre
Lustens skrivande är inte så lustfylld utan en del av viljan att skriva för inget finns i en dikt som känns lustfylld utan är endast gångbart
2012-08-05

  Chawa VIP
Precis så är det ju! Du har fångat poetens lustväsen. Bra!
2012-08-05

    ej medlem längre
Härlig text!
2012-08-05

  Ljusletaren
Jepp ... denna lust med att skriva och läsa är som ett underbart guld. Tack för dina fina ord/ kram
2012-08-05

  S.A.I. Steve Lando VIP
en härlig lust när det spirar i tanke som fingrar
2012-08-05

  Bo Himmelsbåge
... tack Kära Skogsfen för din Lustfyllda dikt ...! ...jaa ... Lusten är det inget fel på ...! ... den är som ett gift ... man kan bara inte låta bli att skriva ... det känns som man har en stor Lustfylld familj som man bar MÅSTE kommunicera med ... härligt ...!
2012-08-01

  ResenärGenomLivet VIP
Den lusten känner jag igen...
2012-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.