Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
något annat än en spegel


Som Lots hustru i ökensand


Och medan regnet föll över Lots hustru
- saltstoden i den ändlösa öknen
sipprade lättnadens tårlösa källa genom spindelnäten

det enda som saknades var sorgen
- saltstodens upplösning i tiden

Alla namnen inristade på de stenar som burit dem
- stelnade lik i sanden
och skuggornas längtan efter solen som måste avslöja dem

För att livet.


...




Fri vers av korpfjäder
Läst 445 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-01 22:33



Bookmark and Share


    glasa VIP
jag tycker om
den ger mig svalka
i öknens hetta
den poesin är sådan
som läker
i mig
som bekräftar
vad min insikt inte når men famlar
min vördsamma respekt
för dig poet

du
verkligen GER

om och omigen
hela tiden
som droppen till den törstande stenen
2012-08-07
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder