Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pontus Erik Strand


Du får mig




Jag tycker om att se när solen
vidrör dig
Du ligger helt stilla med slutna ögon

Himlen är stängd
men det faller inte på mina läppar att
reagera

jag har inte sett det förut
att du är påväg in i mitt innersta
och ärligt jag ville inte heller

så låt mig havrera då
lätt och vibrerande
för du har tagit av det jag satt upp för mina fönster

Dina ord gjorde mig dödlig
för jag insåg precis att mitt hjärta blöder i din närhet


jag är så svag för dig Pontus




Fri vers av shiiva
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-02 08:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

shiiva
shiiva