Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
life...as i know it, sometimes...


Livet med måtta

Adrenalinkris leder ofta till galenskap givetvis.
Eufori-brist gör att livet ofta tar en riskfylld tvist.
Det sägs att "man ska leva med måtta",
annars får man livets spillror sedan tungt skotta.
Skottkärran blir snabbt full och då rasar alltsammans omkull.
Det gäller att ha en liten skopa av allt det goda.
Då kan man livet på sunt sätt låtas frodas.




Bunden vers (Rim) av MemoryLane VIP
Läst 463 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-02 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MemoryLane
MemoryLane VIP