Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det som skrämmer mig mest.

Döden skrämmer mig.
Men det finns inget
som skrämmer mig
mer än livet,
vad det ska ge mig
och inte ge mig.

För det finns saker som redan brister
saker som jag kanske
aldrig kommer få,
aldrig kommer uppleva,
som att få bli älskad
om så bara för sekunder.

Så mycket jag vill göra
men det känns som om
att tiden aldrig räcker till.
Jag är bara arton år,
men det känns ändå
som om att livet
är alldeles för kort.

Och livet skrämmer mig mer än döden,
för livet kommer alltid vara kortare
och döden kommer alltid vara längre.




Fri vers av tillfällighet
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-02 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tillfällighet
tillfällighet