Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är det er jag skrattar åt.

Ni sa att jag
Skrattade för högt
Log lite för brett

Min raka rygg kröktes och tog formen
Av ett frågetecken
Jag blev nog lite
Förnärmad
Och la mitt bubblande skratt
Högt uppe
På hyllan



Nu förstår jag er
Det måste ha vart irriterande
Att umgås med någon som älskar det här jävla livet
När man själv bor i en Offerkofta

Varsamt stickad av omgivningens förödande bekräftelse




Fri vers av Linn G
Läst 330 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-08-03 01:14



Bookmark and Share


    Loffe
Tummen upp för den här!

// Loffe
2012-08-03

  Robert Jonsson VIP
Oj vad sant och bra, speciellt slutraden
" Varsamt stickad av omgivningens förödande bekräftelse"
Lysande !
2012-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Linn G
Linn G