Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns en pojke i bilden...

I bilden anar jag en pojke
konturer av en overklighet
ibland ramar jag in honom
för att öppna en sluten cirkel

ljusa dagar finns, då bilden
omsluts av sol och månsken
doft av friskt gräs
och en verklig känsla,
då livet inte bara är en önskan
och en längtan till...

I bilden finns en pojke
drömmar och fantasi
ett skiftande motiv
ett brustet hopp om liv

I bilden finns en pojke
skuggor och ljus
jag tror mig se dig
alldeles tydligt
precis just nu...

En dag ska pojken
kliva ur bilden av sig själv
alla föreställningar om
ur en annan synvinkel
ur ett annat perspektiv

befriad

inte bara förlåten

utan som förklarad....













Fri vers av Rolfsdotter
Läst 270 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-16 19:49



Bookmark and Share


  Blodros
Berör mycket!
2012-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter